FØR JEG GÅR I GANG ONLINE

Kan du få alle de vanvittige
BLACK FRIDAY tilbud
direkte i din mail, når du tilmelder dig her

 

Gå aldrig glip af de bedste tilbud

GLÆD DIG! VORES BLACK FRIDAY 2024 STARTER OM:

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Sådan finder du de bedste Black Friday rabatter hos Tildinfisk.dk

Jeg har sørget for mange tilbud og gode rabatter, men der kan være rift om de gode tilbud. Alle Black Friday-tilbud bliver synlige senest fredag d. 24. november kl. 00:00 på denne side, Meeeen måske kan jeg ikke vente, og åbner allerede mandag

Hvad er Black Friday?

Og er det overhovedet noget for os danskere?
Det kan jeg love dig det er – Black Friday er min største dag på året og jeg har virkelig gjort mig umage for at finde de bedste tilbud til dig!

Black Friday på Dansk:

Er dagen hvor alle butikker og webshopper har lagt skarpe tilbud ud til dig!
Vær med når Tildinfisk åbner for alle tilbud så du kan forkæle dig selv lidt ekstra.

Hvornår er det egentlig Black Friday?

Det er ikke en tilfældig dag hvornår det er Black Friday.

Black Friday er den uformelle betegnelse for fredagen efter Thanksgiving i USA, som er den fjerde torsdag i november. Ofte betragtes dagen som begyndelsen på julehandlen. I de senere år har de fleste store amerikanske detailhandelsbutikker åbnet dørerne meget tidligt og haft tilbud for at sætte gang i feriehandlen. Salget på Black Friday i USA minder om Boxing Day-salget i mange Commonwealth-nationer. Black Friday er hverken helligdag eller generel fridag, men i en række amerikanske delstater er dagen fridag for delstatsansatte. Mange ikke-detailhandelsansatte og skoler i USA har både torsdag (Thanksgiving) og dagen efter (Black Friday) som fridage.

Dagen har siden 2005 været den travleste indkøbsdag i USA. I 2013 handlede omkring 141 mio. amerikanske forbrugere på Black Friday og brugte i alt 57,4 mia. amerikanske dollar.
Dagens navn stammer oprindeligt fra Philadelphia, hvor det blev brugt til at beskrive den voldsomme trafik af fodgængere og biler som opstod dagen efter Thanksgiving.

Brugen af navnet begyndte før 1961 i Philadelphia-området og vandt bredere indpas uden for Philadelphia omkring 1975. Senere indførte detailhandelsbranchen en alternativ forklaring: At detailhandlerne generelt ikke tjente penge fra januar til november og Black Friday var en markering af det vendepunkt, hvor de begyndte at få sorte tal på bundlinjen. Kilde www.da.wikipedia.org/wiki/Black_Friday

For at gøre det nemmere for dig,

– så du ved lige præcist hvornår, du skal være klar til Black Friday, har vi derfor samlet datoerne for dagen de næste par år:

—> 2024: fredag den 29. november
—> 2025: fredag den 28. november

Som det kan ses herover, er datoen for tilbudsdagen ikke den samme, da den skifter fra år til år. Du kan dog altid regne med en ting, og det er, at Black Friday altid ligger mellem den 23. og 29. november.

DIN KURV
//
Din kurv er tom
0
//