Kokos Huler

Kokos Huler giver dine fisk et trygt gemmested og et sted at udforske og hvile sig. Fiskene vil elske at svømme ind og ud af hullerne, lege gemmeleg og finde fred i dette naturlige tilflugtssted. Kokosskalshulen er særligt velegnet til rejer, maller og andre fisk, der har brug for skjulesteder. 

Et stykke natur i akvariet

Forvandl dit akvarium til et biotopakvarium og giv din kreativitet frit spil. Design dit akvarium efter dine ønsker og tilføj visuelle effekter med naturlige produkter. Oplev naturen med kreativitet. Den unikke struktur og tekstur af kokosskallen tiltrækker straks fiskenes nysgerrighed og skaber et spændende element i akvariet. Det giver dine fisk et trygt gemmested og et sted at udforske og hvile sig. Fiskene vil elske at svømme ind og ud af hullerne, lege gemmeleg og finde fred i dette naturlige tilflugtssted.

Reproduktion af biotoper

Akvariebeboere har brug for et sted, hvor de kan føle sig godt tilpas og sikre. I deres naturlige omgivelser vælger de rødder eller huler. Disse bruges som skjule-, gyde- eller sovesteder. Skab et stykke ægte levested for dine akvarie- og terrariumkæledyr. Kokosskalshulen er særligt velegnet til rejer, maller og andre fisk, der har brug for skjulesteder. Den tilbyder beskyttelse og sikkerhed, og det giver fiskene mulighed for at føle sig trygge og stressfrie. Dette kan være særligt vigtigt under yngelperioder eller når fiskene har brug for et sted at hvile og regenerere.

Dekoration med en funktion

Foruden sin praktiske funktion tilføjer Kokosskalshulen en æstetisk appel til dit akvarium. Den naturlige og organisk udseende kokosskal passer godt ind i enhver akvariedekoration og skaber et smukt og harmonisk miljø for dine fisk. Akvarieudsmykningen består af naturlige materialer og påvirker ikke vandkvaliteten. Ikke farligt for akvarie- og terrariumbeboere og planter.

Tip: Skyl dekorationen under rindende vand, inden du bruger den i akvariet.

DIN KURV
//
Din kurv er tom
0
//